Visi bloga ieraksti

Kā atvērt Paysera kontu?

#
Paysera konta atvēršana ir ātra, ērta un tikai tiešsaistē. Nav nepieciešams apmeklēt biroju un gaidīt rindā. Jums vajadzīgs tikai tālrunis un personu apliecinošs dokuments. Veiciet tālāk norādītās darbības un atveriet jaunu kontu BEZ MAKSAS!

Kāpēc man vajadzētu atvērt Paysera kontu?

Ir daudz dažādu iemeslu, kāpēc tūkstošiem cilvēku katru mēnesi izvēlas atvērt Paysera kontu. Daži no svarīgākajiem ieguvumiem ir bezmaksas un attālināts konta atvēršanas process, vietējie un starptautiskie pārskaitījumi, lieliski valūtas maiņas kursi, iespēja pasūtīt Visa maksājumu karti, rīki maksājumu pieņemšanai interneta veikalos, iespēja iegādāties investīciju zeltu tiešsaistē un daudzi citi.

Atveriet BEZMAKSAS Paysera kontu jau šodien!

REĢISTRĒTIES

Cik maksā Paysera konta atvēršana?

Privātā Paysera konta atvēršana ir bez maksas, un netiek piemērota arī ikmēneša maksa. Ir maksas papildu pakalpojumi kā, piemēram, karšu pasūtīšana un uzturēšana u.c. Tie visi redzami Paysera vietnē.

Kā atvērt Paysera kontu?

Paysera konta atvēršana ir iespējama tikai Paysera mobilajā lietotnē. Lejupielādējiet to bez maksas Play Store, App Store vai Huawei AppGallery.

1. Reģistrējieties ar savu tālruņa numuru

Atveriet Paysera mobilo lietotni, izvēlieties valodu un spiediet Atvērt kontu.

Ievadiet savu tālruņa numuru un izveidojiet stipru paroli (vismaz 8 simboli). Šī būs jūsu Paysera internetbankas bank.paysera.com parole.

Jūs īsziņā saņemsiet apstiprinājuma kodu. Ievadiet to lietotnē, lai apstiprinātu savu tālruņa numuru.

#

2. Izveidojiet PIN kodu

Izveidojiet 5 ciparu piekļuves kodu, lai atbloķētu Paysera lietotni savā tālrunī. Jums tas būs jāievada katru reizi, kad vēlēsieties izmantot lietotni. Ir pieejama arī biometriskā identifikācija, piemēram, pirksta nospiedums vai sejas atpazīšana, ja to atbalsta jūsu ierīce.

3. Apstipriniet e-pastu

Kad esat gatavs, apstipriniet savu e-pasta adresi, ievadot apstiprinājuma kodu, kas jums bija jāsaņem reģistrācijā norādītajā e-pastā.

Atcerieties: ar jūsu Paysera kontu saistītais e-pasts un tālruņa numurs tiek izmantoti saziņai starp jums un Paysera, tāpēc jums rūpīgi jānodrošina piekļuve tiem.

#

4. Aizpildiet Klienta anketu

Klienta anketas aizpildīšana ir juridiska prasība visiem klientiem.

Tajā ir jāatbild uz dažiem jautājumiem par jūsu finansiālo stāvokli, piemēram:

  • Kādi ir visbiežākie jūsu līdzekļu avoti? Vai tā ir alga, vai arī stipendija u.tml.
  • Kāds ir paredzamais mēneša apgrozījums?
  • Vai šajā kontā plānojat saņemt līdz 1000 EUR mēnesī vai drīzāk 10 000 EUR?
  • Vai jūs vai jūsu radinieki ieņem kādus politiskus amatus?

Visbeidzot apstipriniet, ka jūs esat tā persona, kas izmantos šo kontu.

Plašāka informācija par Klienta anketu >

#

5. Nofotografējiet savu ID karti vai pasi

Lai apstiprinātu savu identitāti, jāiesniedz dokuments – pase vai personas apliecība (ID karte). Izvēlnē norādiet dokumentu, kuru izmantosiet.

ID kartes gadījumā jāuzņem divas fotogrāfijas – dokumenta priekšpuse un aizmugure. Izvēloties pasi, būs jānofotografē tikai pamatdatu lapa.

Pagrieziet tālruni horizontāli ainavas orientācijā (90° pa kreisi) un pārliecinieties, ka dokumenta dati ir redzami un salasāmi.

6. Nofotografējiet sevi

Kad dokuments ir iesniegts, jums ir jānofotografē sevi, lai pārliecinātos, ka esat dokumentā norādītā persona.

Pārliecinieties, ka jūsu seja ir skaidri redzama un novietota rāmī. Fotoattēlā jums ir jābūt vienam, kā arī bez cepures, saulesbrillēm vai citiem priekšmetiem, kas aizsedz seju.

Jūsu konts ir atvērts!

Apsveicam! Jūs esat pabeidzis Paysera reģistrācijas procesu. Jūsu dokumenti tiks pārbaudīti 1 darbadienas laikā, un pēc tam varēsiet izmantot savu kontu, sūtīt un saņemt naudu, mainīt valūtu, iepirkties tiešsaistē un veikt citas darbības.

Kā papildināt kontu?

Lai veiktu pirmo pārskaitījumu no Paysera konta, jums tas jāpapildina. To var izdarīt, veicot standarta bankas pārskaitījumu, iemaksājot skaidru naudu jebkurā Money Express vai eLats filiālē. Lasiet vairāk šeit, kā papildināt savu Paysera kontu.

Jums ir jautājumi? Mēs ar prieku palīdzēsim!
Sazinieties ar mums pa tālruni vai e-pastu.

Noderīga lasāmviela jaunajiem klientiem