Visi bloga ieraksti

Paysera piedāvā jaunus Visa karšu dizainus!

#
Iespējams, jau esat redzējuši Paysera piedāvātos jaunos Visa karšu dizainus. Galu galā ir grūti tos nepamanīt, jo jaunie dizaini ir patiešām unikāli un spilgti! Tātad, kā tie atbilst mūsu zīmola maiņas procesam un kāpēc abi dizaini ir tik svarīgi mūsu zīmolam? Turpiniet lasīt!

Mūsu zīmola maiņas ceļojums pagājušajā gadā

2022. gada martā mēs paziņojām par jauno Paysera zīmola maiņas ēru. Visa gada garumā mēs ieviesām jauno Paysera krāsu shēmu un divus logotipus – vienu Paysera kopumā un otru Paysera Tickets – vienam no mūsu iemīļotajiem produktiem.

Un 2022. gada decembrī mums bija vēl viens sasniegums, ar kuru ļoti lepojamies – jaunie Visa maksājumu karšu dizaini.

Kartes dizains, kas atspoguļo mūsu jauno vizuālo identitāti, šķiet pašsaprotams risinājums, taču ar prieku piedāvājam nevis vienu, bet divus jaunus Visa karšu dizainus, no kuriem otrais ir ar Ukrainas karogu.

Īsi pastāstīsim, kā radās ideja par šo karšu dizainu.

Visa karte un Paysera vizuālā identitāte

Vai nav skaisti?

Mūsu jaunais zīmola dizains ir lieliski atspoguļots Visa kartē, un tas ir viss, uz ko mēs cerējām – divi zilā toņi un zaļais tonis vizualizē mūsu uzņēmuma vērtības – uzticību, tālredzību, godīgumu, pieredzi, inovācijas un, protams, ilgtspējību un labklājību.

Mēs ceram, ka mūsu klienti ir tikpat lepni kā mēs par karti ar dzīvīgu, košu, modernu un oriģinālu dizainu!

#

Visa karte ar Ukrainas karogu

Kāpēc Ukrainas karogs ir tik svarīgs un ko tas simbolizē?

Riskējot apgalvot acīmredzamo, Paysera nosoda karu, ko Krievija ir sākusi pret Ukrainu. Taču vārdi vien neko neizšķirs, tāpēc kā ētisks bizness, kurā strādā arī ukraiņu darbinieki un kurš sniedz savus pakalpojumus Ukrainas pilsoņiem, uzskatām par pienākumu atbalstīt viņus un demokrātiskās vērtības kopumā.

Ir dažādi veidi, kā piedāvāt atbalstu, un, kā jūs droši vien jau sapratāt, jaunā Visa karte ar Ukrainas karogu ir viens no tiem.

Pagājušā gada sākumā mēs parādījām savu atbalstu:

  • slēdzot Paysera kontus visiem Krievijas pilsoņiem;
  • pārtraucot visus pārskaitījumus uz un no Krievijas;
  • pārceļot mūsu Viļņas biroja telpas, lai izmitinātu ukraiņu bēgļus, no kuriem daži tur dzīvo līdz šai dienai, jo karš nav beidzies.
#

Domāsim par apkārtējo vidi

Mēs ceram, ka jums patīk jaunais Visa karšu dizains, un mēs pilnībā saprotam, ja vēlaties to pasūtīt jau tagad.

Tomēr mēs vēlamies jūs aicināt padomāt par vidi un ilgtspējību. Ja jūsu pašreizējai Visa kartei vēl nav beidzies derīguma termiņš, mēs būsim pateicīgi, ja jūs jaunu vēl nepasūtīsiet.

Neuztraucieties, jaunās kartes nekur nepazudīs, un tās jūs gaidīs, kad pienāks laiks!