Visi bloga ieraksti

Paysera svin savu 18. dzimšanas dienu!

#
Paysera oficiāli ir sasniegusi 18 gadu vecumu! Nemelosim – tas šķiet nereāli, un šajā īpašajā gadījumā vēlamies dalīties ar mūsu cilvēku domām, kuri jau labi laiku ir bijuši liecinieki uzņēmuma izaugsmei – Paysera līdzdibinātājs un galvenais akcionārs Kostas Noreika un Rasa Gruodytė, Paysera pārdošanas daļas vadītāja.

Kostas Noreika, Paysera līdzdibinātājs un galvenais akcionārs

#

Veidojot Paysera, kādu nākotni jūs uzņēmumam paredzējāt?
Sākotnēji mūsu vīzija bija uzsākt daudz dažādu ar internetu saistītu projektu, kas sniegtu labumu mūsu klientiem. Toreiz apsvērām dažādus pakalpojumus pa atsevišķiem kanāliem, taču beigās nolēmām atgriezties pie superlietotnes idejas. Tomēr vislabāko pakalpojumu sniegšana galalietotājiem vienmēr ir bijis mūsu galvenais mērķis.

Kāds būtu jūsu novēlējums sev, Paysera un tās darbiniekiem šajā īpašajā gadījumā?
Uzņēmumā, kas sasniedzis pilngadību, ir svarīgi saglabāt izaugsmes un attīstības principus. Mans vēlējums uzņēmumam ir, lai tas nekļūst par lēnu un stagnējošu korporāciju. Tā vietā Paysera vajadzētu saglabāt ātro un uz kvalitāti orientēto struktūru, kas ir izplatīta mazo uzņēmumu vidū, taču ar iespēju to darīt plašākā mērogā.
Arī darbiniekiem novēlu turpināt dalīties ar entuziasmu un ieteikumiem, kā kopā uzlabot Paysera, lai radītu vēl patīkamāku darba vidi.

Rasa Gruodytė, Paysera pārdošanas nodaļas vadītāja

#

Cik ilgi jūs strādājat Paysera?
Šogad būs 10 gadi.

Kā bija sākt strādāt Paysera?
Mans ceļš sākās lēni, un finanšu sektors man bija jauns un neizpētīts. Kad iejutos kolektīvā, darbinieku skaits sāka strauji augt. Patiesībā šo 10 gadu laikā Paysera ir tik ļoti izaugusi, ka pārvācāmies 3 reizes.

Sākumā strādāju Paysera par administratori, un tobrīd aptuvenais darbinieku skaits bija 50.

Tomēr administratores amatā neuzturējos pārāk ilgi, jo man gribējās vairāk izaicinājumu. Tā es nokļuvu pārdošanas nodaļā par pārdošanas menedžeri, un, lai gan agrāk nevarēju sevi tur iedomāties, noriskēju un sāku strādāt ar mūsu biznesa klientiem. Nepagāja ilgs laiks, līdz es sapratu, ka esmu īstajā vietā; strādāt un atrast risinājumus ar dažādiem cilvēkiem deva lielu gandarījumu.

Galu galā radās nākamā iespēja – šoreiz kļuvu par Pārdošanas nodaļas vadītāju. Esmu pateicīga visiem līdzšinējiem nodaļas vadītājiem, ka varēju no viņiem tik daudz mācīties.

Kopumā katram manam Paysera ceļojuma posmam bija savi izaicinājumi, taču ne bez saldiem ieguvumiem.

Ko jūs visvairāk novērtējat darbā Paysera un kāpēc?
Noteikti cilvēkus. Viņi ir, vienmēr ir bijuši un būs tie, kas rada vērtību, kad mēs komunicējam ar saviem klientiem un partneriem. Tie ir arī cilvēki, kas rada jaunus produktus un veicina pozitīvu darba vidi.

Ko jūs vēlat Paysera un tās darbiniekiem?
Neatkarīgi no tā, ar kādiem izaicinājumiem Paysera var nākties saskarties, es novēlu, lai Paysera vienmēr ievērotu vienu vienkāršu patiesību – problēmu nav un visam ir risinājums.

Darbiniekiem novēlu arī turpmāk koncentrēties uz kopīgiem mērķiem.

Daži interesanti fakti

18 gadu laikā Paysera ir izaugusi par globālu uzņēmumu, kas apvieno darbiniekus no dažādām kultūrām ar kopīgu mērķi atrast labākos risinājumus fintech nozarē.

Daži fakti par mūsu globālo Paysera saimi:

  • Paysera darbojas 18 valstīs. 18 gadi – 18 valstis. Sakritība? Diez vai!
  • Vairāk nekā 400 darbinieku visā pasaulē – un meklējam vēl vairāk!
  • 3 kontinenti – Eiropa, Āzija, Āfrika, bet mēs nedomājam apstāties!