Visi bloga ieraksti

Paysera paplašinās uz Gruziju un saņem pirmo bankas licenci!

#
Saka, ka jauns gads ir jauns sākums. Bet kāpēc gan gaidīt 2023. gadu? 2022. gads vēl nav beidzies, un mēs esam priecīgi paziņot par jaunu partnerattiecību izveidi vēl vienā valstī – Gruzijā! "Paysera Georgia" – pirmā Paysera banka un pirmā digitālā banka Gruzijā.

Kā tas sākās

17. novembris uzņēmumam Paysera nebija parasta diena. Tā bija diena, kad Gruzijas Valsts banka piešķīra “Paysera Georgia” bankas licenci, kas nozīmē būtisku mūsu biznesa modeļa un tā ilgtspējas atzinību. Tā ir ne tikai 15. komercbankas licence Gruzijai, bet arī pirmā digitālās bankas licence.

Lai gan Paysera ir globāls zīmols, mēs esam pārliecināti, ka tieši vietējie uzņēmēji vislabāk zina vietējās vajadzības un efektīvas ieviešanas metodes. 

Tieši tāpēc "Paysera Georgia" dibināja un to vada pieredzējuši vietējie uzņēmēji, no kuriem viens ir vietējā leģenda – Dimitry Kumsishvili. Dimitry pieredze ir vērā ņemama – viņš ir uzņēmējs, biznesa eņģelis, bijušais finanšu un ekonomikas ministrs un bijušais Gruzijas vicepremjers.

“Paysera Georgia” ir 9. Paysera tīkla dalībnieks, un jāsaka – kompānija ir lieliska: Lietuva, Latvija, Igaunija, Ukraina, Bulgārija, Rumānija, Albānija un Kosova.

Kāpēc tas ir nozīmīgs sasniegums?

Mūsu klienti, gan esošie, gan potenciālie, ir mūsu prioritāte. Vienmēr ir bijuši un vienmēr būs. Līdz ar to visi Paysera produkti, pakalpojumi un partnerības ir orientētas uz klientiem, un šī konkrētā partnerība nav izņēmums, jo "Paysera Georgia" ļaus gruzīniem daudz ātrāk veikt naudas pārskaitījumus uz Eiropu. 

Un, kad mēs sakām "daudz ātrāk", tā arī domājam – nauda sasniegs saņēmēju sekundēs. Šī unikālā maksājumu integrācijas iniciatīva padara to iespējamu – mēs runājam par SEPA un SEPA Instant.

Tieši tā! “Paysera Georgia” atbalstīs gan SEPA, gan SEPA Instant!

#

Daži praktiski fakti par "Paysera Georgia"

  • "Paysera Georgia" atbalstīs gan SEPA, gan SEPA Instant maksājumus
  • Plānots, ka banka sāks sniegt pakalpojumus klientiem 2023. gada sākumā
  • Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi būs divi klientu apkalpošanas centri, un lielākā daļa pakalpojumu tiks sniegti attālināti