Visi bloga ieraksti

10+ iemesli, kāpēc izmantot Paysera

#
Vai atceraties, pēc kādiem kritērijiem izvēlējāties savu pirmo banku? Vai tā bija banka, kuru izmantoja jūsu vecāki? Vai varbūt skolā dabūjāt bezmaksas karti? Tomēr vai to var uzskatīt par izvēli? Apskatīsim 10 biežākos iemeslus, kāpēc cilvēki atver kontu Paysera sistēmā.

1. Īpaši izdevīgs valūtas maiņas kurss

Vai zinājāt, ka varat konvertēt līdz pat 1000 EUR mēnesī pēc ļoti laba kursa? To ātri un ērti var izdarīt mobilajā lietotnē, un mūsu vietnē varat redzēt kursu salīdzinājumu ar citu banku piedāvātajiem.

#

2. Ātra un ērta naudas pārvaldība

Tie, kuriem ir apnikuši tradicionālo banku ilgie procesi, sarežģītās mobilās lietotnes un lēnā jaunu funkciju ieviešana, parasti izvēlas Paysera.

Kontu iespējams atvērt mobilajā lietotnē, neizejot no mājām, un baudīt tādas ērtas funkcijas kā maksājuma pieprasījums, konts uzkrājumiem, atkārtotie maksājumi un daudzas citas.

Tas viss ir pieejams Paysera lietotnē, kas izstrādāta un uzturēta saskaņā ar jaunākajiem UX/UI standartiem.

#

3. Lieliski nosacījumi naudas pārskaitījumiem

Vai jums ir biznesa partneri ārzemēs, vai jūs pērkat izejmateriālus no kaimiņvalstīm vai varbūt sūtāt naudu savai ģimenei vai studenta kredīta atmaksai? Tas nozīmē, ka jums ir jāveic starptautiskie pārskaitījumi dažādās valūtās, kas, izmantojot tradicionālās bankas, var būt dārgs un lēns process.

Savā Paysera kontā varat konvertēt valūtas un nosūtīt naudu uz dažādām valstīm. Līdzekļi sasniegs saņēmēju ātrāk un pārskaitījums jums izmaksās lētāk nekā tradicionālajās bankās.

Esam savienoti arī ar tādām sistēmām kā SEPA Instant, kas nozīmē, ka mūsu klienti var nosūtīt eiro uz citām šīs sistēmas bankām tūlītēji, 24 stundas diennaktī un bez maksas!

4. Naudas atmaksa, iepērkoties tiešsaistē

Vai jūs bieži iepērkaties tiešsaistē? Tad, iespējams, jau zināt, ka varat ietaupīt naudu, norēķinoties par pirkumiem tiešsaistē, izmantojot Paysera.

Ja jums ir Paysera konts un jūs maksājat tiešsaistes veikalā, kas arī izmanto Paysera, jūs saņemat atpakaļ līdz 1% no pirkuma summas savā kontā. Sīkums, bet tomēr patīkami. Kā tas darbojas?

#

5. 24/7 klientu atbalsts (jūs komunicēsiet ar reāliem cilvēkiem, nevis robotiem 🤖)

Mēdz teikt, ka draugus iepazīst nelaimē. Mēs noteikti nevēlam nekādas problēmas, taču, ja jums kādreiz ir nepieciešama steidzama palīdzība (piemēram, ja esat pazaudējis karti un nevarat to bloķēt), varat sazināties ar Paysera klientu atbalstu 24 stundas diennaktī. katru dienu, bez brīvdienām.

Mēs piedāvājam 24 stundu klientu atbalstu angļu valodā, kā arī četrpadsmit citās valodās darba laikā. Jūsu naudas drošība ir mūsu prioritāte. Un, protams, tas ir īpaši svarīgi mūsu klientiem.

Jums vēl nav Paysera konta?

Atveriet to bez maksas dažu minūšu laikā!

REĢISTRĒTIES

6. Daudzas papildu funkcijas

Visas finanšu iestādes nodrošina IBAN kontu, maksājumu karti un iespēju veikt naudas pārskaitījumus. Taču ne visas var lepoties ar unikālām papildu funkcijām, ko piedāvā Paysera.

Piemēram, fiziska ieguldījumu zelta tirdzniecība, kā arī mazākas funkcijas, piemēram, iespēja sasaistīt karti ar Apple Pay un Google Pay, rēķinu dalīšana un kopīga konta atvēršana. Šie ir tikai daži pakalpojumu piemēri, kas pieejami visiem Paysera klientiem bez papildu plāniem.

#

7. Drošība un uzticamība

Daudzi vēlas drošu un uzticamu finanšu partneri, īpaši e-komercijas nozarē. Paysera – tieši tas, kas vajadzīgs. Mēs esam šajā biznesā 17 gadus, tūkstošiem klientu mums uztic savu interneta veikalu maksājumu apstrādi, kā arī mūs ir licencējusi un uzrauga Lietuvas Banka.

Svarīgi arī atzīmēt, ka Paysera ir viens no retajiem uzņēmumiem, kas var lepoties ar ienesīgu darbību – pelnām un finansējam paši, nepaļaujoties uz investīcijām utt. Vairāk par drošību >

8. Organizējat pasākumus?

Ja esat pasākumu organizators vai biežs apmeklētājs, noteikti esat dzirdējis par Paysera Tickets. Tā ir pašapkalpošanās pasākumu biļešu tirdzniecības platforma bez papildu maksas klientiem un pilnīgi bez maksas bezmaksas pasākumu organizatoriem.

Ja vēlaties izplatīt maksas biļetes Paysera Tickets sistēmā, jums jāatver Paysera konts. Ticiet – jūs to nenožēlosiet.

#

9. BEZMAKSAS konts un citas priekšrocības!

Nekādu premium, extra vai bonus plānu – Paysera konts ir bez maksas gan privātpersonām, gan biznesa klientiem, un konta atvēršanas process ir ātrs un vienkāršs. Pat ārzemnieki var Paysera kontu atvērt bez maksas vienā dienā, savukārt tradicionālajās bankās tas var maksāt virs 200 EUR un aizņemt dienas, ja ne nedēļas. Detalizētas cenas citiem pakalpojumiem >

Tāpat, atšķirībā no vairuma banku, Paysera nav pakalpojumu paketes – kļūstot par klientu, jūs saņemat visus pieejamos pakalpojumus bez papildu saistībām.

10. Visi pakalpojumi pieejami tiešsaistē

Dīvaini, bet 2022. gadā tas joprojām tiek uzskatīts par priekšrocību, tomēr mums tas ir pilnīgi normāli! Paysera klientiem nekad netiks lūgts ierasties fiziskā klientu apkalpošanas centrā – visu, no konta atvēršanas līdz karšu izsniegšanai, uzņēmumu kontu pārvaldīšanai utt., var veikt tiešsaistē.

Ikdienas finanšu pakalpojumi ir viegli pieejami mobilajā lietotnē, un mēs piedāvājam arī internetbanku mūsu biznesa klientu un interneta veikalu ērtībām. Lasiet par atšķirībām starp šīm platformām un tajās pieejamajiem pakalpojumiem >

#

PAPILDU BONUSS: ērts veids, kā piekļūt valsts iestāžu pakalpojumiem!

Lai piekļūtu Lietuvas sabiedriskajiem pakalpojumiem, piemēram, Sodra, STI, esveikata u.c., visticamāk, izvēlēsieties pieslēgties caur E-Government Gateway un apstiprināt savu identitāti caur savu banku. Arī Paysera būs redzama banku sarakstā.

Pieslēgšanās caur Paysera ir ļoti ērta un droša. To var izdarīt mobilajā lietotnē bez nepieciešamības atcerēties kodus vai paroles.

PIeslēgšanās valsts iestādēm ir svarīga arī Lietuvā dzīvojošajiem ārzemniekiem. Atverot bezmaksas Paysera kontu, viņi tiešsaistē varēs piekļūt visiem nepieciešamajiem pakalpojumiem. Lasīt vairāk >

Joprojām vilcināties? Jautājumu gadījumā sazinieties ar mūsu klientu atbalsta komandu, sekojiet mums Facebook, Instagram vai LinkedIn un dalieties ar savām domām par jums svarīgajām Paysera priekšrocībām.