Visi bloga ieraksti

Kā ieplānot maksājumus Paysera mobilajā lietotnē?

#
Cik ļoti jūs paļaujaties uz savu atmiņu? Vai mēģināt atcerēties ģimenes locekļu dzimšanas dienas? Vai esat pārliecināts, ka nekad neaizmirsīsiet gadadienas? Kā ar rēķinu apmaksas termiņiem? Īri? Kredītu un līzingiem? Nepārslogojiet atmiņu ar domām par naudu – ieplānojiet maksājumus Paysera mobilajā lietotnē un ļaujiet sev nedomāt par lietām, kuras nav tik svarīgas!

Ieplānojiet maksājumus lietotnē

Jūs varat ieplānot visu veidu maksājumus no sava konta katru mēnesi, nedēļu vai pat katru dienu. Paysera mobilajā lietotnē izvēlieties Pārskaitījumi > Atkārtotie maksājumi.

Spiediet Izveidot atkārtoto maksājumu, izvēlieties maksājuma veidu (piemēram, Pārskaitījums uz banku), iestatiet pārskaitīšanas biežumu (piemēram, Katru mēnesi), izvēlieties konkrētu mēneša dienu, ievadiet informāciju par saņēmēju un maksājuma summu.

Atkārtoto maksājumu varat rediģēt vai apturēt un dzēst jebkurā laikā.

#

Alternatīva – šabloni ātrākiem maksājumiem

Tomēr, ja esat nedaudz piesardzīgs attiecībā uz maksājumu plānošanu iepriekš un vēlaties kontrolēt Sūtīt pogu, izmēģiniet maksājumu šablonus.

Jūs varat saglabāt šablonus biežiem maksājumiem – tos ir viegli atrast, un tiem nepieciešama tikai pārskatīšana un apstiprinājums.

Lai izveidotu šablonu, Paysera lietotnē izvēlieties Pārskaitījumi, augšējā kreisajā stūrī nospiediet Izveidot jaunu. Nosauciet to un norādiet informāciju par saņēmēju un bieži izmantoto maksājuma summu. Pēc tam šablonu saglabājiet. Pārskaitījums netiks veikts – jūsu izveidotais šablons vienkārši tiks saglabāts, un tas vienmēr pieejams un rediģējams sadaļā Pārskaitījumi.

Ja nepieciešams, varat pārkārtot šablonus, lai biežāk izmantotie būtu pirmie.

Varat arī atrast nesen veiktu pārskaitījumu, nospiest uz tā un izvēlēties saglabāt to kā šablonu.

#

Plānotie jeb Atkārtotie maksājumi ir ne tikai ērts rīks naudas pārvaldīšanai, bet arī var palīdzēt izvairīties no parādiem, ja maksājumi tiek kavēti. Ieradums samaksāt rēķinus laicīgi, tiklīdz tos saņemat, ir pirmais solis naudas taupīšanā un atbildīgā pārvaldīšanā.