Visi bloga ieraksti

Valentīndienas dāvanu ideju TOP 10

#
Kamēr arvien vairāk cilvēku sūdzas, ka Valentīndiena kļuvusi par komerciāliem un novecojušiem svētkiem, tuvojoties 14. februārim, daudzi no mums joprojām nolemj vismaz simboliski apdāvināt savus mīļos. Un tā kā Paysera palīdz tūkstošiem interneta veikalu pieņemt maksājumus tiešsaistē un redz līdzīgas Valentīndienas iepirkšanās tendences gadu no gada, dalāmies ar mūsu Valentīndienas dāvanu ideju TOP 10. 

1. Populārākā Valentīndienas dāvana – saldumi 🍫

Sarkanas šokolādes kārbiņas, kūkas sirds formā un citas ēdamas dāvanas ir vienas no populārākajām Valentīndienas dāvanām, liecina Nacionālās mazumtirdzniecības federācijas (angl. National Retail Federation) aptauja.

Tā ir simboliska, mīļa un pārdomāta dāvana, kas noteikti nekrās putekļus plauktā. Dažādas šokolādes un citus gardumus var iegādāties tādos veikalos kā Tarte, Saldus gotiņa un Mochi.

2. Smaržas priecē vienmēr 🎁

Smaržas ir izsmalcināta un bieži vien kārota dāvana gan vīriešiem, gan sievietēm. Parādiet saviem mīļajiem, cik labi jūs viņus pazīstat, uzdāvinot viņu iecienītāko aromātu. Pasūtiet smaržas tiešsaistē: Elkor, Parfum24, Multilukss.

3. Ceļojums vai relaksējoša nedēļas nogale divatā 🏝

Pat lielākie Valentīndienas skeptiķi neatteiktos no romantiskas nedēļas nogales kūrortā, spa vai atvaļinājuma ārzemēs. Lieliski piedāvājumi vienmēr pieejami TEZ Tour, FlyMeAway, Astra Tūre un Eurotravel.

4. Juvelierizstrādājumi greznības cienītājiem 💎

Tiem nav obligāti jābūt dārgakmeņiem – arī neliela rota var kalpot kā pastāvīgs atgādinājums par mīļoto.

Aksesuāri var iepriecināt gan vīriešus, gan sievietes – un ne tikai auskari vai kaklarotas, bet arī ādas rokassprādzes, pulksteņi utt. 

Juvelierizstrādājumu veikali bieži piedāvā Valentīndienas atlaides, tāpēc negaidiet un atrodiet sev mīļajiem ko elegantu un mūžīgu. Apmeklējiet Gemmi, Diamond Sky un citus veikalus.

Maksājiet no sava Paysera konta un saņemiet naudas atmaksu daudzos Latvijas interneta veikalos. 

5. Ziedu nekad nebūs par daudz 🌹

Pat ja jūs nesvinat Valentīndienu, viens zieds vai pušķis, visticamāk, iepriecinās lielāko daļu sieviešu. Un arī daudziem vīriešiem mājās patīk svaigi ziedi. 

Pat ja jūsu mīļotais cilvēks ir tālu, mūsdienās ziedus var pasūtīt internetā: Puķu kurjers, Magnolijas zieds, Rīgas ziedi, Ziedi Latvija, Piegāde Rīgā.
#

6. Laba vīna pudele romantiskam vakaram 🍷

Kopā pavadītais laiks ir nenovērtējams. Un ne tikai kopā pavadītais laiks, gatavojot ēdienu, var radīt romantisku vakara atmosfēru, bet arī glāze laba vīna. Jūs varat pasūtīt savu iecienītāko vīnu tiešsaistē vai pat nosūtīt to savai otrajai pusei, ja nevarat būt kopā. Vīnu plašā izvēlē atradīsiet veikalā Eirovīns.

7. Dāvanas attiecību izzināšanai 💋

Dāvanas, lai izpētītu un dažādotu attiecības, pēdējos gados ir kļuvušas īpaši populāras. Pāru kartītes, masāžas eļļas un citas intīmas lietas pieaugušajiem var būt oriģināla dāvana un lielisks ieguldījums. Šādas dāvanas pieejamas Kupidons Plus.

8. Personalizētas dāvanas 🎨

Vienmēr ir patīkami saņemt dāvanu, kas parāda, ka par to ir padomāts krietni iepriekš, nevis pēdējā dienā. Īpaša glezna, personalizēta mantu kaste, saskaņotas rokassprādzes vai tetovējumi – tiešsaistē ir daudz personalizētu ideju.

9. Tas, ko nevar nopirkt 💌

Un tomēr nereti labākās dāvanas ir tās, kuras nav iespējams nopirkt vai iesaiņot – pārgājiens, mājās gatavotas vakariņas vai sirsnīga ar roku rakstīta vēstule. Pat ja jums nav otras pusītes, jūs joprojām varat darīt kaut ko neaizmirstamu kopā ar draugiem, ģimeni vai palutināt sevi. Galu galā 14. februāris ir mīlestības diena, un mīlestība izpaužas dažādos veidos. 

#

10. Neaizmirstams pasākums 🎊

Mīļākās grupas koncerts, izstāde vai varbūt jautrs vakars, klausoties labākos komiķus? Biļetes uz pasākumu var būt lieliska dāvana tavai otrajai pusītei. Apmeklējiet Paysera Tickets.

11. Vakariņas divatā 🍴

Ielūdziet savu otro pusīti romantiskās vakariņās jums diviem vien. Tā ir ne tikai dāvana, kas atstās siltas atmiņas, bet arī ilgtspējīgs veids, kā svinēt mīlestību. Uzaicinājums uz vakariņām ir lieliska dāvana, un kopā pavadītais laiks ir nenovērtējams. Īpašam gadījumam izvēlieties īpašu vietu. Nav noteikumu, taču apsveriet, kas jums būtu vispiemērotākais.