Visi bloga ieraksti

Kā izmantot 02.02.2022. un līdzīgus datumus, lai palielinātu pārdošanas apjomu?

#
Cilvēkiem patīk īpaši datumi. Piektdiena, 13. datums, 11. mēneša 11. diena un tā tālāk. Drīz būs datumi 02.02.2022. un 22.02.2022., kas izskatās diezgan maģiski un var tikt izmantoti radoši, lai veicinātu jūsu e-komercijas biznesu.

Kas ir Murkšķa diena (angl. Groundhog Day)?

Amerikā 02.02. tiek svinēta Murkšķa diena. Tiek uzskatīts, ka šajā dienā murkšķis pamostas no ziemas miega un prognozē, kad ziema beigsies. Daudzi ASV uzņēmumi izmanto šos svētkus, lai izziņotu Murkšķa dienas izpārdošanu un atlaides ar tādiem saukļiem kā "Murkšķis paredz 25 procentu atlaidi visām elektroprecēm" u.tml.

Šī frāze tiek lietota arī, lai aprakstītu situāciju, kad viens un tas pats notiek atkal un atkal kā slavenajā filmā "Murkšķa diena" ("Groundhog Day", 1993).

#

Lieliska iespēja "2 par 1 cenu" izpārdošanai

Tādi datumi kā 02.02.2022. un 22.02.2022. ir lieliski piemēroti "2 par 1 cenu" izpārdošanai vai līdzīgām atlaidēm, pērkot uzreiz 2 preces. Tam vajadzētu būt vēl aktuālākam tagad, kad Valentīna diena ir tepat aiz stūra.

Februāris ir arī piemērots laiks, lai pārskatītu ziemas krājumus un vēl pirms pavasara un vasaras sezonas virzītu preces, kuras vēl nav pārdotas.

Atlaides nākamajam pirkumam

Ja jūsu prece ir pārāk dārga, lai piemērotu akciju "2 par 1 cenu", apsveriet iespēju piešķirt atlaižu kodus nākamajam pirkumam. Nosakiet atlaides koda izmantošanas laiku, lai mudinātu savus klientus atgriezties vai nodot kodu tālāk draugiem.

Kurus vēl datumus nedrīkst palaist garām? 

Ir vēl citas dienas kā šīs, kuras nedrīkstētu palaist garām neviens e-komercijas bizness, liels vai mazs. Valentīna diena februārī, Sieviešu diena martā, Lieldienas aprīlī un tā tālāk. Un, lai gan vasara parasti ir mazliet klusāka – rudenī izpārdošanas sākas līdz ar iepirkšanos skolai, tad seko Melnās piektdienas izpārdošanas un gada izskaņā – Ziemassvētku iepirkšanās laiks.

Kā pieņemt tiešsaistes maksājumus? 

Esat iesācējs? Vai varbūt jau gadiem pārdodat tiešsaistē, bet joprojām neesat pārliecināts, kurš ir uzticamākais maksājumu apstrādes partneris? Paysera ir populārs, laika gaitā pārbaudīts, visaptverošs maksājumu pieņemšanas pakalpojuma sniedzējs – piedāvā dažādus apmaksas veidus, ir viegli integrējams un tam uzticas vairāk nekā 13 000 tiešsaistes uzņēmumu Baltijā un ārpus tās. Reģistrējieties BEZ MAKSAS! >