Visi bloga ieraksti

Paysera lietotne ir pieejama Huawei AppGallery

Paysera Huawei App Gallery
Labas ziņas Huawei tālruņu lietotājiem – Paysera mobilo lietotni var lejupielādēt Huawei AppGallery un izmantot labākai ikdienas finanšu pārvaldībai.

Paysera Huawei AppGallery

Paysera mērķis ir dot iespēju cilvēkiem kontrolēt savas finanses un pārvaldīt tās gudri un ērti neatkarīgi no tā, kādas viedierīces viņi izmanto. Tāpēc lietotne ir pieejama visos galvenajos lietotņu veikalos: App Store, Google Play Store un tagad arī Huawei AppGallery. Daudzas funkcijas ir pieejamas arī Paysera internetbankā.

#

Kas ir Paysera lietotne?

Paysera mobilā lietotne ir universāla finanšu lietotne, kurā ērti pārvaldīt ikdienas personīgās finanses un uzņēmumu īpašniekiem – vairākus kontus un sekot līdzi izdevumiem un ienākumiem. 

Lietotne ir bezmaksas, kā arī atvērt kontu var bez maksas. Tā ir funkcijām bagāta un bieži tiek atjaunināta. Šobrīd dažas no populārākajām funkcijām ir naudas pārskaitījumi, maksājumu pieprasījumi no draugiem vai rēķinu dalīšana, kartes pasūtīšana un tās pārvaldība (papildināšana, bloķēšana), atkārtotie maksājumi, ziedojumi labdarības organizācijām u.c.

Zelta tirdzniecība lietotnē

Pagājušajā gadā Paysera sāka piedāvāt ekskluzīvu iespēju – iegādāties fizisku ieguldījumu zeltu lietotnē. Visi identificētie lietotāji var nopirkt dārgmetālus par summu no 1 EUR līdz zelta stieņiem, kas sver kilogramu un vairāk. Šī funkcija ir paredzēta tiem, kuri ilgtermiņā vēlas pasargāt savus uzkrājumus no inflācijas, taču to ir iecienījuši arī jaunāki finanšu un tehnoloģiju jomā zinoši cilvēki, kuri vienkārši vēlas izpētīt jaunus veidus, kā paplašināt savu portfeli.