Visi bloga ieraksti

Izvēlieties ZELTU! Iegādājieties to tiešsaistē, izmantojot Paysera

#

Zelta tirdzniecība pēdējos mēnešos tiek bieži apspriesta ziņās. Tā cena katru dienu palielinās un pārdošanas apjomi pieaug, jo pastāv bažas par ekonomisko krīzi. Tāpēc mēs esam vēl priecīgāki visiem mūsu klientiem piedāvāt iespēju iegādāties zeltu tiešsaistē. Nav nepieciešami "premium" konti – šī funkcija ir pieejama visiem!

Dārgmetāli ir viena no senākajām un stabilākajām precēm. Kā finanšu iestāde Paysera lepojas, ka zelta tirdzniecība ir pieejama ikvienam vienkāršā un ērtā veidā.

Vai zelts ir labs ieguldījums?

Vai arī jājautā, vai tas vispār ir ieguldījums? Tā ir izplatīta un nedaudz pretrunīga diskusiju tēma, un par to ikvienam, kuru interesē investīcijas, būs savs viedoklis. 

Mēs vēlamies teikt, ka jūs to varat saukt par ieguldījumu, bet patiesībā zelts tāpat kā citi dārgmetāli nenes peļņu. Tātad, ja jums ir nedaudz naudas ieguldīšanai, labāk, lai tā strādā jūsu labā, ieguldot to veiksmīgā biznesā vai citās aktivitātēs, kas radīs stabilu peļņu.  

Tomēr atšķirībā no vairuma parasto valūtu ilgtermiņā zelts, visticamāk, nedevalvēsies un to neietekmēs notiekošās izmaiņas finanšu tirgos. Tas ir galvenais zelta pirkšanas ieguvums. Lielākā daļa cilvēku pērk zeltu tikai tāpēc, lai saglabātu savas naudas pirktspēju. Mēs arī ticam šai idejai un tāpēc piedāvājam saviem klientiem šo unikālo iespēju paplašināt savu aktīvu portfeli ar zeltu. 

Kā iegādāties zeltu tiešsaistē? 🤔 

Jums būtībā jāsamaina sava valūta uz zeltu (XAU), un tāpat kā ar visām citām valūtām varat to apmainīt un pārdot atpakaļ Paysera jebkurā laikā. Tas ir tik vienkārši!

Lai palīdzētu jums to vieglāk izprast, zelts tiks parādīts ne tikai svarā, bet arī jūsu valūtā, piemēram, eiro. 

#

Vai man var būt īsts zelts? 👑

Jā, var! Vislabākais zelta tirdzniecībā, izmantojot Paysera, ir tas, ka jūs patiešām varat izņemt fiziskos dārgmetālus Paysera galvenajā birojā Viļņā, Lietuvā. Ir pieejama arī piegāde visā pasaulē. Kad paņemsiet iegādāto, dārgmetāls elektroniski tiks atskaitīts no jūsu dārgmetālu konta.

Jūs jebkurā laikā varat izņemt zelta monētu vai stieni. Ja jūs to neizdarīsiet divu dienu laikā, automātiski tiks piemērota neliela maksa par glabāšanu un jūsu dārgmetāls tiks droši uzglabāts Paysera seifos. 

Tomēr mēs neiesakām dārgmetālus turēt mājās, jo tie ir mazāk pasargāti no zādzībām un citām nelaimēm. Bet tas ir jūsu zelts, tāpēc varat darīt, kā vēlaties! 😎

#

Vai es zeltu varu nosūtīt citiem? 🤝

Jā, jūs varat nosūtīt zeltu citiem Paysera kontu īpašniekiem. Kad gadījums ir piemērots, tā var būt patiešām unikāla un dārga dāvana kādam gan fiziskā, gan elektroniskā formā un noteikti daudz labāka nekā naudas dāvināšana aploksnē. Tomēr jums nevajadzētu to elektroniski pārdot vai pirkt no viņiem. Jūs vienmēr varat to pārdot atpakaļ Paysera.

Ar dārgmetāliem jūs nevarat maksāt par precēm un pakalpojumiem, jo tie nav īsta valūta un maksājumi lielākajā daļā valstu ir iespējami tikai vietējās valūtās, taču jūs varat dārgmetālu konvertēt uz jebkuru pieejamo valūtu un norēķināties ar to dažu sekunžu laikā.

Kāpēc ir vērts pirkt zeltu tiešsaistē no Paysera?

Uzticamība 🤝
Paysera finanšu tirgū darbojas jau vairāk nekā 15 gadus. Mēs esam pirmā licencētā elektroniskās naudas iestāde (EMI) Lietuvā un mēs dodam saviem klientiem iespēju mainīt valūtu pēc izdevīgiem kursiem, veikt starptautiskus pārskaitījumus, pieņemt maksājumus tiešsaistē izdevīgi un ērti, pasūtīt debetkartes un vēl vairāk. Mums uzticas gan privātpersonas, gan uzņēmumi ne tikai Lietuvā, bet arī starptautiskā mērogā. 

Fleksibilitāte 🧮
Mēs saprotam, ka ne visi klienti var atļauties nopirkt ievērojamu daudzumu zelta vienlaikus, tāpēc ļaujam dārgmetālus iegādāties pa daļām.

Fiziski dārgmetāli 🏅
Kaut arī Paysera klienti pērk zeltu tiešsaistē, fiziskas monētas un stieņi ir pieejami arī izņemšanai un tiek droši glabāti Paysera seifos. Klienti var paņemt nopirkto zeltu Paysera galvenajā birojā Viļņā, Lietuvā, pasūtīt piegādi uz jebkuru citu valsti vai vienkārši glabāt savu zeltu Paysera krātuvē.

Drošība 🔒
Zelta glabāšana mājās nav droša, tāpēc, pērkot zeltu no Paysera, jums ir iespēja to turēt Paysera krātuvē, un jūs varat to izņemt jebkurā laikā. Turklāt jūsu uzkrājumu glabāšana zelta formā ir arī drošāka nekā to glabāšana skaidrā naudā, kas var ne tikai devalvēties, bet arī pazust vai tikt nozagta.

Ērtums 📲
Kas, pērkot dārgmetālus, var būt ērtāks par to pirkšanu tiešsaistē? Tas ir gandrīz tāpat kā mainot valūtu – Paysera internetbankā vai mobilajā lietotnē. Un jūs vienmēr varat iegādāties vairāk vai pārdot dārgmetālus atpakaļ Paysera.

#

Parunāsim par cenām 💸

Zelta glabāšanai un tirdzniecībai tiek piemērotas komisijas maksas.

Jebkurā gadījumā, lai iegādātos dārgmetālus, jums vispirms ir jākļūst par Paysera klientu – tas ir BEZ MAKSAS. Kontu iespējams atvērt mūsu mobilajā lietotnē, kas ir pieejama gan iOS, gan Android operētājsistēmai.

Pats sev priekšnieks ❗️

Atcerieties, ka Paysera neiesaka un nevar ieteikt jebkādus pirkumus, ieskaitot šo, mēs vienkārši dodam jums iespēju pirkt vai pārdot dārgmetālus, izmantojot Paysera, un mēs ceram, ka jūs to izmantosiet vislabākajā veidā. 

Jautājumi? 

💻 Apmeklējiet mūsu vietni, lai uzzinātu vairāk par dārgmetāliem, komisijas maksām un citu noderīgu informāciju.
📞 Sazinieties ar mūsu klientu atbalsta centru
❓ Lasiet biežāk uzdotos jautājumus par zelta tirdzniecību tiešsaistē.  

Mēs darīsim visu iespējamo, lai piedāvātu jums vairāk dārgmetālu, kā arī padarītu procesu vēl ērtāku un elastīgāku nākotnē. Sekojiet mums sociālajos tīklos, lai pirmais uzzinātu jaunumus!