Visi bloga ieraksti

Paysera piedāvā "Sarunas par e-komerciju"

#
Ja vadāt interneta veikalu, var šķist, ka jums viss ir jāpārzina – sociālo mediji, finanses un daudzas citas lietas. Bet laika nekad nav pietiekami. Mēs to zinām, tāpēc izveidojām „Sarunas par e-komerciju” – bezmaksas tiešsaistes kursu, kas aptver visu ar e-komerciju saistīto. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu vairāk.

Iedomājieties

Jūs vadāt veiksmīgu tiešsaistes veikalu, kas piedzīvo ilgtspējīgu izaugsmi ne tikai tāpēc, ka jums ir veiksmīga biznesa ideja, bet arī tāpēc, ka esat informēts par attiecīgajiem rīkiem un paņēmieniem. Bet, pats galvenais, jūs vēlaties atbalstīt citus tiešsaistes uzņēmējus un dalīties savā pieredzē un zināšanās. Turklāt kā "ķirsīti uz tortes" jūs saņemat ekskluzīvus padomus un trikus no citiem veiksmīgiem uzņēmējiem.

Un tā nav utopija, bet gan tas, ko "Sarunas par e-komerciju" plāno nodrošināt visu veidu interneta veikalu īpašniekiem.

Un tā nav utopija, bet gan tas, ko "Sarunas par e-komerciju" plāno nodrošināt visu veidu interneta veikalu īpašniekiem.

Pirms virzāmies tālāk, vēlamies informēt, ka šobrīd "Sarunas par e-komerciju" ir paredzētas tikai lietuviešu auditorijai. Ja esat no citas valsts, neuztraucieties – mūsu mērķis ir paplašināt projektu starptautiskā mērogā. Pagaidām nevaram dot konkrētus solījumus, taču noteikti informēsim jūs par jaunumiem šajā jomā!

"Sarunas par e-komerciju" ideja

Viss sākās, kad Paysera noorganizēja dažus vebinārus, kuru laikā mēs nonācām pie atziņas, ka uzņēmēji, kuri vēlas atvērt interneta veikalu, un pat tie, kam tādi jau ir, saskaras ar lielu neskaidrību dažādos aspektos, sākot no tehniskām sarežģītībām un beidzot ar klientu intereses pārvēršanu reālā pārdošanā.

Kā vienam no vadošajiem maksājumu pieņemšanas internetā pakalpojumu sniedzējiem Baltijā, kas ir gandrīz pietiekami vecs, lai balsotu (13. oktobrī mums apritēs 18 gadi!), mēs jutām pienākumu dalīties savās grūti iegūtajās zināšanās un pieredzē, strādājot ar vairāk nekā 13 000 e-komercijas klientu. Papildus tam mēs piesaistām ārējos ekspertus, kas specializējas sociālajos medijos, finanšu pārvaldībā, Google Analytics, interneta veikalu drošībā, biznesa vadībā un citās jomās.

Turklāt šī būs lieliska iespēja sazināties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem un potenciālajiem partneriem, izmantojot tiešraides vebinārus un darbnīcas.

#

Cik tas maksā?

Tas nemaksā pilnīgi neko. Jums tikai jāreģistrējas un jāpiedalās mūsu tiešsaistes nodarbībās, un mēs parūpēsimies par visu pārējo!

Ko es iegūšu?

Kopumā mūsu mērķis ir nodrošināt e-komercijas profesionāļus un topošos uzņēmējus ar:

  • praktiskiem padomiem par to, kas darbojas reālajā dzīvē un kas nē;
  • kopienu, kas atbalsta jūs jūsu biznesa ceļojumā;
  • rīkiem un tehniskām zināšanām;
  • nozares ekspertu atziņām.

Tiesa, dažādiem dalībniekiem būs atšķirīgas vajadzības, pieredze un zināšanu līmenis, tāpēc esam izveidojuši tēmas ikvienam: no iesācējiem līdz pieredzējušiem speciālistiem. Varēsiet izvēlēties sev aktuālo tēmu un plānot savu progresu.

Kāds ir nākamais solis?

Ja jums varētu interesēt "Sarunas par e-komerciju", iesakām sekot mums sociālo mediju kanālos un pieteikties jaunumu saņemšanai. Ļoti drīz sāksim dalīties ar svarīgu informāciju, tāpēc nepalaidiet to garām!