Visi bloga ieraksti

Paysera Tickets maina savu logotipu!

#
2022. gada martā mēs bijām ļoti priecīgi iepazīstināt jūs ar Paysera jauno logotipu. Mēs arī apsolījām vairāk izmaiņu un atjauninājumu par mūsu zīmola virzību un turam savu solījumu. Tagad ir pienācis laiks atklāt vēl vienu logotipu, šoreiz – Paysera Tickets sistēmai. Turpiniet lasīt par mūsu redzējumu, cerībām un Paysera Tickets zīmola maiņu.

Kā zīmola maiņa ietekmēs Paysera Tickets?

Kā varbūt atceraties no mūsu paziņojuma par Paysera logotipa maiņu, mūsu vispārējais zīmola maiņas mērķis ir savienot mūsu vizuālo identitāti ar mūsu vērtībām un Paysera nākotnes vīziju. Un dažreiz attēli runā skaļāk nekā vārdi.

Kopš nomainījām Paysera logotipu, vizuālā atšķirība starp Paysera un Paysera Tickets ir bijusi acīmredzama. Lai gan Paysera Tickets ir viens no mūsu iecienītākajiem produktiem, ja nebūtu nosaukuma, kas to saista ar mums, punktus savienot būtu grūti. Šie punkti beidzot izlīdzināsies ar Paysera Tickets zīmola maiņu, izveidojot acīmredzamu saikni.

Mēs zinām, ka kādam izmaiņas var šķist biedējošas, taču vēlamies jums apliecināt, ka process noritēs vienmērīgi un pakāpeniski, un, tā kā ar jauno Paysera logotipu esat pazīstami jau vairākus mēnešus, izmaiņām nevajadzētu būt pārāk šokējošām. Mēs sākam ar jaunu logotipu un lēnām, bet vienmērīgi ieviesīsim uzlabotu vietnes dizainu un citus atjauninātus mārketinga līdzekļus. Konsekvents zīmols padarīs lietas skaidrākas.

Visbeidzot, vēlamies uzsvērt, ka, lai gan Paysera Tickets maina savu izskatu, mūsu pakalpojumi joprojām ir tikpat pievilcīgi – joprojām bez administratīvām un slēptām maksām ikvienam, kurš pērk biļetes mūsu platformā.

#

Kā jaunās krāsas atspoguļo Paysera Tickets pakalpojumus?

Lai gan Paysera Tickets sistēmā pārsvarā tiks izmantota pašreizējā Paysera krāsu tēma, mēs plānojam iekļaut svaiga gaisa elpu, kas to papildinās un radīs dzīvīgu tēlu. Mūsu zilā un zaļā krāsa vairs nav vienas – tām pievienojas baltā un spilgti zaļā.

Kopumā zilā un zaļā krāsa atspoguļo mūsu apņemšanos palikt uzticīgiem Paysera pamatvērtībām – integritātei, pieredzei, inovācijām, ilgtspējībai un citām. Pievienojām balto un spilgti zaļo krāsu, kas vēsta: "Mēs atbalstām pasākumu daudzveidību un dzīvīgumu."

#

Mēs ne tikai sapņojam lielus sapņus

Runas par mūsu vērtību un pakalpojumu savienošanu ar mūsu vizuālo identitāti varētu izklausīties teorētiskas, taču mēs ne tikai sapņojam – mēs arī darām, un mūsu pakalpojumi runā paši par sevi. Paysera Tickets tika izstrādāts, lai apmierinātu gan pasākumu organizatoru, gan to apmeklētāju vajadzības. Mēs neticam viesa ērtību upurēšanai organizatora vārdā un otrādi. Mēs varam padarīt mūsu pasākumu biļešu tirdzniecības platformu vienlīdz ērtu abiem.

Iepriekš nosauktās vērtības, piemēram, integritāte, inovācijas un ilgtspējība, lika mums pielāgoties VISIEM mūsu klientiem. Lūk, kā:

  • pasākumu biļešu tirdzniecības sistēma pircējiem ir bez maksas – par biļešu drukāšanu nav jāmaksā slēpta vai administratīvā maksa;
  • pasākumu organizatori bez maksas var izveidot un izplatīt bezmaksas pasākumus;
  • kā pasākumu organizatoram jums ir 100% brīvība izveidot, pārvaldīt un izsekot savu saturu, negaidot mūsu sistēmas apstiprinājumu;
  • Paysera maksājumu apstrādes pakalpojumam tiek piemērotas komisijas maksas, taču, tā kā mēs izmantojam savus rīkus, mēs ieturam daudz mazāku maksu nekā mūsu konkurenti.