Visi bloga ieraksti

Kā papildināt savu Paysera kontu?

#
Ir vairāki veidi, kā papildināt savu Paysera kontu. No skaidras naudas iemaksas līdz bankas pārskaitījumam – viss ir uzskaitīts šajā pamācībā. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu vairāk.

Ģenerējiet konta papildināšanas instrukcijas internetbankā

  • Vispirms pieslēdzieties savam kontam.
  • Kreisajā pusē izvēlieties Konti un kartes > Papildināt kontu.
  • Izvēlieties, kuru kontu papildināt.
  • Izvēlieties valsti, no kuras tiks veikta papildināšana.
  • Izvēlieties valūtu un neaizmirstiet nospiest Rādīt pamācību.

Ģenerējiet konta papildināšanas instrukcijas mobilajā lietotnē

  • Vispirms pieslēdzieties kontam Paysera lietotnē.
  • Izvēlieties Papildināt.
  • Jaunatvērtajā logā redzēsiet instrukcijas, kā Papildināt kontu.
  • Izvēlieties kontu, kuru papildināt.
  • Izvēlieties valsti, no kuras tiks veikta papildināšana.
  • Izvēlieties valūtu.
  • Izvēlieties papildināšanas veidu. Tiks parādīti visi pieejamie konta papildināšanas veidi. Izvēlieties vienu no tiem.
#

Dažādi Paysera konta papildināšanas veidi

Pēc instrukciju ģenerēšanas redzēsiet, ka ir vairāki veidi, kā Paysera kontu papildināt dažādās valūtās. Daži no tiem:

Konta papildināšana ar bankas pārskaitījumu uz IBAN kontu (eiro)

Pārskaitījumu EUR valūtā varat veikt tieši uz savu IBAN kontu. Paysera ir tādu sistēmu kā SEPA, SEPA Instant un TARGET2 dalībniece; tas ļauj saņemt EUR maksājumus no visas pasaules.

Konta papildināšana ar bankas pārskaitījumu citās valūtās

Ģenerējot papildināšanas instrukcijas, redzēsiet, ka kontu var papildināt dažādās valūtās, veicot pārskaitījumu no kādas no instrukcijā norādītajām bankām. Ja sekosiet norādījumiem, pārskaitījuma saņēmējs patiesībā būs Paysera, nevis jūs pats. Laukā “Maksājuma mērķis” jums jāievada savs Paysera EVP konta numurs, un pēc naudas saņemšanas summa tiks ieskaitīta jūsu Paysera kontā.

Automatizēta vienreizēja konta papildināšana

Šis papildināšanas veids ir pieejams tikai dažās valstīs, kurās attiecīgi ir pieejams Paysera maksājumu iniciēšanas pakalpojums (MIP). Pēc instrukciju ģenerēšanas vietnē, iespējams, tiks parādīta iespēja veikt automatizētu vienreizēja konta papildināšanu, kas nozīmē, ka pēc bankas izvēles tiksiet novirzīts uz bankas lapu un jums būs tikai jāpārskata maksājuma informācija un tā jāapstiprina. Tas ir ātrāk un vienkāršāk nekā manuāla papildināšana ar bankas pārskaitījumu.

Papildiniet Paysera kontu ar skaidru naudu

Dažās valstīs ir pieejama konta papildināšana arī ar skaidru naudu. Ja šī funkcija ir pieejama jūsu izvēlētajā valstī un valūtā, lietotnē vai internetbankā tiks ģenerēts papildināšanas skaidrā naudā svītrkods. Tas ir populārs konta papildināšanas veids, piemēram, Latvijā un Lietuvā.

Konta papildināšanu ar skaidru naudu var veikt arī Paysera klientu atbalsta centrā Viļņā, kā arī partneru vietās, piemēram, Maxima, Narvesen, u.c. Visas vietas redzamas lietotnē, sadaļā Papildināt > izvēlieties Latviju un EUR (piemēram) > Konta papildināšana skaidrā naudā > pieskarieties atrašanās vietas ikonai augšējā labajā stūrī, lai redzētu visas vietas.

Taču ir gadījumi, kad papildināšanas svītrkods nav nepieciešams un pietiek ar personu apliecinošu dokumentu. Visas prasības skaidras naudas iemaksas un izmaksas vietām varat redzēt mūsu vietnē.