Visi bloga ieraksti

Neizmantojat savu Paysera kontu? Lūk, kā to aizvērt

Janvāris 2022 • 6 min lasījums
#
Žēl, ka mūs pametat... bet, ja tas tiešām nepieciešams – pastāstīsim, kā slēgt savu Paysera kontu un kādas darbības jums jāveic vispirms.

Darbības, kas jāveic pirms konta slēgšanas

Pirms Paysera konta slēgšanas ir jāpārbauda dažas lietas:
Vai jūsu kontam nav negatīvs atlikums?
Vai jums ir Visa maksājumu karte?
Vai jūsu kontā nav naudas līdzekļi?

💸 Parādi (negatīvs atlikums). Ja jums Paysera kontā ir parāds, jūs to nevarēsiet slēgt. Papildiniet kontu, lai segtu parādu.

Konta papildināšanas instrukcijas pieejamas Paysera mobilajā lietotnē, sadaļā Papildināt. Izvēlieties valsti un valūtu, un saņemsiet norādījumus tālākām darbībām.

Instrukcijas pieejamas arī Paysera internetbankā, vietnē bank.paysera.com, sadaļā Konti un kartes > Papildināt kontu. Izvēlieties valsti un valūtu un spiediet "Rādīt pamācību".

💳 Visa karte. Ja jums ir Visa karte, pirms konta slēgšanas tā ir pastāvīgi jābloķē (jāslēdz). Ja tajā ir palikuši līdzekļi – izņemiet tos vai pārskaitiet uz citu kontu.

Karti slēgt varat Paysera mobilajā lietotnē, sadaļā Kartes > Iesaldēt > Atcelt karti.

#

💰 Naudas atlikums. Pirms konta slēgšanas tajā esošie līdzekļi jāpārskaita uz citu kontu vai jāizņem skaidrā naudā. Lai kontu slēgtu, atlikumam ir jābūt nullei.

Ja jūsu konts nav identificēts un jūs pats nevarat pārskaitīt līdzekļus, lūdzu, norādiet sava bankas konta informāciju, uz kuru mēs pārskaitīsim līdzekļus pirms konta slēgšanas.

Bankas konta informācijā jānorāda:

  • Jūsu vārds un uzvārds
  • Jūsu adrese
  • Jūsu bankas konta numurs
  • SWIFT/BIC kods
  • Bankas adrese

Kas jādara tālāk, lai slēgtu kontu?

Kad būsiet veicis iepriekš uzskaitītās nepieciešamās darbības, jums jānosūta e-pasts uz [email protected] no Paysera sistēmā reģistrētās un apstiprinātās e-pasta adreses vai jāpiezvana mums pa tālruni +371 67881518 no jūsu reģistrētā tālruņa numura un jālūdz dzēst jūsu Paysera konts.

  1. Paysera mobilajā lietotnē. Pieslēdzieties savam kontam > pieskarieties ⚙️ ikonai > ritiniet uz leju un izvēlieties Dzēst kontu > izlasiet ieteicamās darbības > izvēlieties Dzēst.
  2. Sazinoties ar klientu atbalstu. Rakstiet uz [email protected] no sistēmā reģistrētās e-pasta adreses vai zvaniet no reģistrētā tālruņa numura uz +371 67881518 ar lūgumu dzēst savu Paysera kontu.

Kā zināt, vai konts ir veiksmīgi dzēsts?

Ja dzēsāt savu kontu lietotnē, ekrānā tiks parādīts apstiprinājuma paziņojums.

Ja izvēlējāties dzēst savu kontu, sazinoties ar mūsu klientu atbalsta centru, konsultants jums to apstiprinās.

Jebkurā gadījumā to varat pārbaudīt, mēģinot pieslēgties savam kontam. Ja konts tika veiksmīgi dzēsts, pieslēgšanās mēģinājums, protams, neizdosies.

Īss atgādinājums

Informējam, ka pēc konta slēgšanas saskaņā ar likumu mums ir jāsaglabā daļa no jūsu informācijas noteiktu laika periodu.

Paysera Privātuma politikā pieejama precīza informācija par to, kādus datus un cik ilgi mēs glabāsim.

Paldies par sapratni.

Visbeidzot – kā mēs varam pilnveidoties? 🤝

Nekautrējieties pateikt mums konta slēgšanas iemeslu! Vai jums trūka kādu pakalpojumu? Vai mūsu atbalsts nebija pietiekami efektīvs? Gaidīsim e-pastu ar ieteikumiem jebkurā laikā: [email protected].