Visi bloga ieraksti

Atšķirības starp Paysera mobilo lietotni un internetbanku

#
Ikdienas finanšu pārvaldībai jūs priekšroku dodat telefonam vai datoram? Paysera abi ir vienlīdz labi, taču ir dažas atšķirības starp mūsu internetbanku un mobilo lietotni, kas jāzina katram klientam. Turpiniet lasīt!  

Atšķirības starp Paysera mobilo lietotni un internetbanku

Runājot par ikdienas finanšu pārvaldību, izmantojot Paysera, mēs bieži ar to domājam mūsu mobilo lietotni, kas ir obligāta, ja vēlaties atvērt Paysera kontu. Lietotne ir viegli saprotama, tai ir pievilcīgs dizains un tā atbalsta 17 dažādas valodas.

Tomēr neaizmirstiet, ka savu kontu iespējams pārvaldīt arī mūsu internetbankā – bank.paysera.com. Tā ir mūsu sistēmas darbvirsmas versija, ko biežāk izmanto uzņēmumi, grāmatveži un tiešsaistes tirgotāji. 

Jums vēl nav Paysera konta?

Atveriet to bez maksas dažu minūšu laikā!

Darbvirsmas versija ir noderīga, ja ir jāapstrādā un jāpārskata liels datu apjoms, kas ne vienmēr var būt ērti izdarāms mazajā tālruņa ekrānā. Tāpēc to iecienījuši Paysera uzņēmumu kontu īpašnieki. 

Mobilā lietotne ir lieliski piemērota tādiem pakalpojumiem kā karšu pārvaldība, maksājumi un ikdienas tēriņi.

#

Paysera konta atvēršana – tikai mobilajā lietotnē

Tieši tā! Lai reģistrētos Paysera sistēmā, vispirms jālejuplādē Paysera lietotne. Internetbankā šādu pakalpojumu nenodrošinām, jo ​​reģistrēšanās mobilajā lietotnē mūsu klientiem ir daudz ērtāka un vienkāršāka. 

Konta atvēršanu, identifikāciju un profila iestatīšanu var veikt tieši tālrunī. Noskatieties video! 👇

Maksājumu pieņemšanas pakalpojums – tikai internetbankā 

Ja jums ir interneta veikals un izmantojat Paysera maksājumu pieņemšanas pakalpojumu, jau zināt, ka šo pakalpojumu pasūtīt un pārvaldīt var tikai internetbankā bank.paysera.com.

Taču mobilo lietotni var izmantot, lai ērti pārbaudītu ienākošos maksājumus, saņemtu paziņojumus par jauniem pirkumiem, veiktu pārskaitījumus utt. 

Atkārtotie maksājumi – tikai mobilajā lietotnē

Ja jums patīk automatizēti procesi, jums noteikti patiks šī funkcija. Tikai Paysera mobilajā lietotnē varat ieplānot atkārtotos maksājumus, lai jums katru mēnesi nav jāatceras samaksāt kādi konkrēti rēķini. Tas tiks izdarīts jūsu vietā. 

Lasīt vairāk >

Piegādes pakalpojums – tikai internetbankā 

Jauns pakalpojums interneta veikaliem Baltijā – Piegādes pakalpojums. Šobrīd tas pieejams tikai internetbankā. Šis pakalpojums ļauj tiešsaistes tirgotājiem integrēt dažādus piegādes pakalpojumu sniedzējus savā interneta veikalā ar vienu spraudni. Pēc tam visas piegādes var pārvaldīt Paysera sistēmā. 

Pakalpojuma daudzpusības dēļ to ir vieglāk pārvaldīt darbvirsmas versijā, ērti sēžot pie datora. 

Rēķina dalīšanas un maksājuma pieprasīšanas funkcijas – tikai mobilajā lietotnē

Paysera lietotne ir ērts naudas pārvaldības rīks ikdienas finansēm. Populāras ir rēķina dalīšanas un maksājuma pieprasīšanas funkcijas – tās ļauj viegli sadalīt rēķinus vai pieprasīt maksājumus bez neērtiem atgādinājumiem. 

Kā tas darbojas?

#

Ar paroli aizsargāti pārskaitījumi – tikai mobilajā lietotnē

Papildu drošību pārskaitījumiem citiem Paysera lietotājiem var viegli nodrošināt, uzliekot tiem paroli. Ja parole ir zināma tikai jums un adresātam, tas neapšaubāmi dos jums sirdsmieru. 

Šī funkcija ir pieejama Paysera lietotnē. Veicot pārskaitījumu, iespējojiet aizsardzību ar paroli. 

Konts uzkrājumiem – tikai mobilajā lietotnē

Krājat automašīnai, mājai vai varbūt atvaļinājumam? Izmantojiet Paysera kontu uzkrājumiem, kas pieejams mobilajā lietotnē. Jūs varat iestatīt mērķus, termiņus un pat automātiskos maksājumus, lai padarītu krāšanu vienkāršāku. Krājat kopā ar partneri vai draugu? Izmantojot kopīgo kontu uzkrājumiem, tā būs tīrā bauda! Lasīt vairāk > 

#

Fizisku zelta monētu un stieņu iegāde – tikai mobilajā lietotnē

Paysera lietotnē izvēlieties "Vairāk" > "Dārgmetāli" un izpētiet plašu reālu fizisku metāla monētu un stieņu izvēli, kas ir pieejami iegādei un, ja nepieciešams, izņemšanai. Vai vēlaties elastīgāku cenu? Varat iegādāties XAU arī par jebkuru jūsu izvēlētu summu (to var izdarīt arī internetbankā, un tas ir tāpat kā jebkuras citas valūtas pirkšana).

Starptautiskie pārskaitījumi – internetbankā vai mobilajā lietotnē? 

Paysera piedāvā starptautiskos pārskaitījumus vairāk nekā 20 valūtās. Galvenās, piemēram, EUR, GBP, PLN, RON, ALL, GEL un BGN, tiek atbalstītas gan internetbankā, gan lietotnē. Pārskaitījumus citās valūtās var veikt tikai internetbankā. 

Vairāk par pārskaitījumiem > 
#

Kopumā starp Paysera mobilo un darbvirsmas versiju ir vēl dažas atšķirības, kuras jūs atklāsiet laika gaitā. Piemēram, ziedojumu funkcija ir pieejama Paysera lietotnē ierīcēs ar Android operētājsistēmu, internetbankā vai lietotnē izveidotie šabloni ir pieejami tikai attiecīgajās platformās utt.


Mēs, protams, strādājam pie tā, lai mūsu klientu ērtībai pēc iespējas vairāk pakalpojumu būtu pieejami abās platformās, tāpēc, ja jums kādreiz ir kādi ieteikumi vai vēlmes, droši informējiet par tām mūsu atbalsta komandu