Visi bloga ieraksti

Svarīgākās Paysera mobilās lietotnes funkcijas 2021. gadā

Paysera mobilā lietotne

Katru mēnesi, ja ne biežāk, Paysera mobilajā lietotnē tiek piedāvātas jaunas funkcijas un uzlabojumi – dažus no tiem, iespējams, ir grūtāk pamanīt, turpretī citi uzreiz iemanto popularitāti. Pārbaudiet sevi – cik no jaunākajām 2020. gada finanšu funkcijām jūs izmantojat? Kuras ir visgaidītākās 2021. gadā? Mums ir jaunumi ikvienam!

Karšu lietotājiem 💳

Krāsainas kartes – koši zilas un oranžas privātpersonām vai tumšāku toņu – biznesam. Gandrīz tieši pirms gada mēs saviem klientiem sākām piedāvāt jaunas karšu krāsas.

Apple Pay – gadu noslēdzām ar uzviju – beidzot mūsu klienti varēja pievienot savas Visa kartes Apple Pay.

Paziņojumi par maksājumiem ar karti – saņemiet tālrunī paziņojumus, tiklīdz ar jūsu Visa karti tiek veikts maksājums. Īpaši tiem, kuri pastāvīgi baidās karti pazaudēt 🙈 Aktivizēt šo funkciju varat mobilajā lietotnē zem profila ikonas > Paziņojumi > Paziņojumi par maksājumiem ar karti.

#

Privātumam un drošībai 🔐

Diskrētais režīms – atveriet lietotni draugu priekšā, nesatraucoties, ka kāds redzēs jūsu konta atlikumu. Privātums pirmajā vietā! Izvēlieties profila ikona > Privātums un drošība > Diskrētais režīms.

Paslēpiet izrakstus – paslēpiet informāciju par konkrētiem pirkumiem vai tēriņiem, lai nebūtu lieku jautājumu. Mobilajā lietotnē, pārskaitījumu vēstures sadaļā izvēlieties pārskaitījumu un pavelciet pa kreisi > Slēpt.

#

Draugiem, pāriem un partneriem 🤝

Kopīgie konti – krājiet un tērējiet kopā! Atveriet kopīgu kontu pirkumiem, darbam vai brīvdienām! – profila ikona > Mani konti > Kopīgie konti.

Konta pārvaldības tiesības – dodiet atļauju skatīt vai pārvaldīt savu kontu grāmatvedim, biznesa partnerim vai ģimenes loceklim – profila ikona > Mani konti > izvēlieties kontu > Tiesības.

Atkārtotie maksājumi – jums ir kāds abonements? Katru mēnesi maksājat par tālruni vai īri? Vienu reizi iestatiet atkārtoto maksājumu un nekad vairs par to neuztraucieties. 💸 Izvēlieties Pārskaitījumi > Atkārtotie maksājumi.

#

Laika taupīšanai un ērtībai ⏳

Jaunas valodas – arābu, ukraiņu, albāņu (XK) – mūsu lietotne 2020. gadā kļuva pieejama visās šajās valodās - vieglākai lietotnes pārvaldībai kopumā tā ir pieejama 14 valodās 🌎 profila ikona > Valoda.

Finanšu ekspertiem 🏅

Dārgmetāli – mobilajā lietotnē pērciet, nosūtiet vai pārdodiet atpakaļ Paysera reālu fizisko zeltu. Zelta tirdzniecība tika ieviesta 2020. gadā un drīz kļuva par vienu no mūsu aizraujošākajiem pakalpojumiem, kas pieejams gan biznesa, gan privātajiem klientiem: Vairāk > Dārgmetāli.

Uzņēmumu konti – atveriet un pārvaldiet sava uzņēmuma kontu Paysera mobilajā lietotnē, lai kur jūs atrastos: profila ikona > Uzņēmumu konti > Atvērt uzņēmuma kontu.

#

2021. gads – kā neviens cits

Piedāvājam nelielu ieskatu par to, kas Paysera klientiem plānots nākamgad.

Virtuālās kartes 📲

Mēs cītīgi strādājam, lai tās būtu pieejamas pēc iespējas ātrāk, jo šī patiešām ir viena no gaidītākajām funkcijām.

Sudrabs un platīns 🥈

Pēc atzītās zelta tirdzniecības funkcijas esam apņēmušies paplašināt dārgmetālu piedāvājumu ar sudrabu un platīnu.

Klientu atbalsts un čats mobilajā lietotnē visu diennakti 💬

Drīz jūs varēsiet sazināties ar mums angļu valodā visu laiku un ne tikai pa tālruni vai e-pastu, bet arī tiešsaistes čatā mobilajā lietotnē, sociālajos tīklos u.c.

Maksājumu pieprasījumi 🤑

Pieprasiet naudu ne tikai no Paysera klientiem, bet arī no visiem pārējiem, vien ar dažiem klikšķiem nosūtot viņiem visu nepieciešamo informāciju par maksājumu.

… kā arī logrīki operētājsistēmai iOS 14 📲, VoiceOver funkcija 🗣, Kopīgie izdevumi vieglākai rēķinu sadalīšanai, ceļojot ar draugiem, un vēl vairāk!

#

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ja esat apmierināts ne tikai ar mūsu plāniem, bet arī darbiem, novērtējiet Paysera mobilo lietotni App Store vai Google Play un pastāstiet, kuras funkcijas jums patīk visvairāk!